Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Call of Duty: Modern Warfare’ın Çok Oyunculu Modu Hakkında Detaylar Geldi!

Call of Duty: Modern Warfare 2v2 çok oyunculu moda da sahip olacak.

Call of Duty serisinin yeni oyunu olarak geçtiğimiz ay duyurulan Modern Warfare bu yıla damga vuracak oyunlar arasında gösteriliyor. Zombilerin dışına çıkaracak oyunculara daha gerçekçi bir yapı sunacak olan Activision yeni bir çok oyunculu mod ile beğenileri de kazanmayı hedefleyecek.

Call of Duty Modern Warfare’ın Çok Oyunculu Modu Hakkında Detaylar Geldi 2

Activision’ın yeni oyunu olarak 25 Ekim’de lansmana çıkacak olan Call of Duty: Modern Warfare geçtiğimiz gün çok oyunculu modunu tanıtacağına dair haberler ile gündeme gelmişti. Oyunun çok oyunculu modu tanıtıldı ve detaylar da ortaya çıktı.

Altchar’ın haberi ile edindiğimiz bilgilere göre Call of Duty: Modern Warfare’un çok oyunculu modunun adı Gunfight olarak duyurulmuş. Yepyeni bir çok oyunculu mod olarak karşımıza çıkacak olan Gunfight oyunculara bir dizi özel harita üzerinde 4 oyunculu olarak 2v2 maçlar yapabilme fırsatı verecekmiş.

Yeni çok oyunculu mod geliştirici Infinity Ward tarafından henüz detaylı olarak açıklanmasa da daha önce ki birçok çok oyunculu moddan farklı olacağı ifade ediliyor. Genel zevkin küçük bir bölümünü temsil edecek olan Gunfight en küçük çok oyunculu mod olarak ifade ediliyor. Her raunt 40 saniye sürüyormuş.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.