Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Call of Duty: Modern Warfare’in Çok Oyunculu Modu Gösterildi!

Call of Duty: Modern Warfare'in çoklu modu tanıtıldı.

Bugün çeşitli haberler gündeme gelen Call of Duty: Modern Warfare yeni fragmanında oyunculara çok oyunculu modunu gösteriyor. Konsol ve bilgisayar platformunda crossplay eşliğinde çıkacak olan oyun serinin en iyi oyunlarından birisi olacak gibi görünüyor.

Call of Duty Modern Warfare’in Çok Oyunculu Modu Gösterildi 2

Bugün çeşitli detaylar ile sık sık haberler de yer bulan Call of Duty: Modern Warfare daha yayınlanmadan oyuncular tarafından büyük bir ilgiyi üzerine toplamayı başardı. Gerçekçi yapısı ile oyunculara doyumsuz bir aksiyon deneyimi sunacak olan oyun tüm platformlarda çapraz olarak oynanmanın yanı sıra çok oyunculu modlara da sahip olacak. Bugün oyunun çok oyunculu moduna dair yeni bir trailer daha yayınlandı.

GamingBolt’un haberi ile edindiğimiz çok oyunculu modun görüntülerinde gerilim ve aksiyon dolu sahneler oyunculara gösteriliyor. Oyuncular arasında yaşanan diyaloglar, askeri araçlar, birbirinden farklı silah modelleri ve daha fazlası video içerisinde yer alıyor. Düşen uçaklar, tankların mermileri ortalığı tozla dumanla kaplarken, ölen düşmanların cesetlerinden akan kanlar da adeta mideleri bulandıracak bir yapıda karşımıza çıkacak.

Oyun içerisine uçaklardan atılan tanklar da hayati önem taşıyacak. Tanka binmeyi başaran oyuncular daha gelişmiş silahlar ile düşmanları avlamaya çalışacaklar.

Call of Duty®: Modern Warfare® | Multiplayer Reveal Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.