Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Call Of Duty: Modern Warfare’in Bugün Yayınlanacak Olan Güncellemesi Ertelendi

Call of Duty: Modern Warfare yeni güncellemesini ileri ki bir tarihte alacak.

Dün oyuncularına yeni harita ve yeni silah modelleri sunacağı yönünde haberler ile gündeme gelen Call of Duty: Modern Warfare’den üzücü bir haber geldi. Yapımın merakla beklenen güncellemesi bugün gelen bilgiler ile ertelendi.

Call Of Duty Modern Warfare’in Bugün Yayınlanacak Olan Güncellemesi Ertelendi 2

Oyuncularına sürekli yeni içerikler sunmaya devam eden Call of Duty: Modern Warfare dün büyük bir güncelleme duyurusu ile haberlerimize konu olmuştu. Yeni battle royale modu olan Warzone’a özel 4 silahı da karşımıza çıkaracak olan güncelleme bugün gelen detaylar ile ertelenmiş.

PC Games N’in haberi ile edindiğimiz bilgilere göre Warzone’un yayınlanmasından iki hafta sonra oyuna gelmesi planlanan yeni güncelleme bilinmeyen ileri ki bir tarihe ertelenmiş. Bünyesinde 6v6 boyutuna sahip olan bir haritayı da bulunduracağı söylenen güncellemenin neden ertelendiği belirtilmezken habere göre oyunun Twitter sayfası üzerinden kısa bir duyuru yapılmış. Paylaşımda özetle “Bu gece planlanan güncelleme ertelendi, güncelleme önümüzdeki günlerde yayınlanacak’ denmiş.

Talon adında yeni bir karakteri de karşımıza çıkaracak olan güncellemenin ne zaman çıkacağı bilinmezken bu ertelenme oyuncuların tepkisini çekecek gibi görünüyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.