Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Call of Duty: Modern Warfare’e 38 Farklı Harita Gelecekmiş!

Call of Duty: Modern Warfare yeni bir sızıntı ile gündeme geldi. Oyuna 38 farklı harita gelecekmiş.

Yayınlandığı günden bu yana deli gibi satan Call of Duty: Modern Warfare ilk üç günün de 600 milyon dolar gelirin sahibi oldu. İngiltere satış listelerinde de iki hafta üst üste zirvede yer alan yapımla ilgili yeni bir sızıntı ortaya çıktı.

Call of Duty Modern Warfare’e 38 Farklı Harita Gelecekmiş 2

Bugün haberler de yer bulan ve İngiltere’de iki hafta üst üste haftanın en çok satan oyunu olan Call of Duty: Modern Warfare yeni bir sızıntı ile gündeme adeta bomba etkisi yarattı. Aksiyon yüklü yapısı ile oyunculardan tam not alan yapım gün geçtikçe kitlesini artırmaya devam ederken bu başarı gelirlere de yansıyor.

Bugün gelen yeni gelen bilgilere göre Call of Duty: Modern Warfare’e 38 farklı harita gelecekmiş. PC Gamer’ın yapmış olduğu habere göre oyuna gelecek olan haritalar sızdırılmış ve bu haritalar tam 38 taneymiş. Habere göre belirtilen haritalar Reddit üzerinden oyunculara sızdırılmış.

İlerleyen haftalarda yeni güncellemeler ile oyunculara yeni içerikler sunacak olan yapım yeni alacağı haritalar ile rekabeti daha da üst noktaya çıkaracak gibi görünüyor. Sızdırılan haritalarla ilgili geliştirici ekipten herhangi bir doğrulama ya da yalanlama gelmezken oyuncular umutla bekleyiş başladılar.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.