Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Call Of Duty: Modern Warfare’a Drop Zone Modu Geliyor

Call of Duty: Modern Warfare için yeni bir mod geliyor.

Call of Duty: Modern Warfare, sezon üç, yeni haritalar ve geri dönen bir oyun modu olan Drop Zone‘u getirdi. Warzone ayrıca silahların belirli sınıflarla sınırlı olduğu yeni bir oyun moduna giriyor.

Call Of Duty Modern Warfarea Drop Zone Modu Geliyor 1

Moshpit, Call of Duty: Modern Warfare oyuncularının üç farklı harita için sıraya gireceği yeni bir çalma listesidir. Bunlar Talsik Backlot, Aniyah Incursion ve Hovec Kereste Fabrikasıdır, objektif ve ölüm maçı oyunlarının bir karışımını içereceklerdir.

Farklı bir şey arayanlar, önceki oyunlardan dönen mod olan Drop Zone’a katılabilirler. Oyuncular, bırakma bölgesi içinde kalarak hedefleri tutmak ve puan kazanmak için savaşacaklardır. Kazanan, bir takımın gerekli sayıda puana ulaşmasıyla ya da zamanlayıcı bittiğinde en yüksek puana bakarak karar verilir. Killstreak bonuslarının yalnızca bölge içinde kazanılabileceğini unutmayın.

Üstelik, oyuncular önümüzdeki hafta sonu normal deneyiminin yanı sıra iki kat daha fazla Silah XP kazanacaklar. Etkinlik 17 Nisan 2020’de saat 10.00’da başlar ve 20 Nisan 2020’de aynı saatte sona erer. Bonus deneyimi Warzone’da da uygulanacak.

Warzone oyuncuları, Battle Royale ve Plunder için Quads ile devam edecek, bunun üzerine yeni bir mod eklenecek. Scopes ve Scatter Guns olarak adlandırılır ve Trios için mevcut olacaktır.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.