Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Call Of Duty: Modern Warfare Ve Warzone’un Altıncı Sezonunun Detayları Belli Oldu

Call of Duty: Modern Warfare ve Warzone'un altıncı sezonuna dair bilgiler yayınlandı.

Dünyanın en çok oynanan Battle Royale oyunlarından biri olan Call of Duty: Warzone ve efsanevi FPS oyunu Call of Duty: Modern Warfare‘in bir sonraki sezonu yakında başlayacak. Yeni gelecek olan sezon ile birlikte Warzone’a yeni bir hızlı seyahat sisteminin yanı sıra ayrıca birçok yeni güncelleme içeriyor. Call of Duty: Modern Warfare ve Warzone Sezon 6, 29 Eylül 2020 tarihinde başlayacak.

Call Of Duty Modern Warfare Ve Warzoneun Altinci Sezonunun Detaylari Belli Oldu 1

Call of Duty: Modern Warfare ve Warzone’a yapılan yeni güncelleme ile birlikte oyuna yeni bir hızlı seyahat sistemi ve bununla birlikte Verdansk’ta hayatta kalmak için farklı bir strateji sistemi gelmiş olacak. Ayrıca yeni sezon ile birlikte yeni bir Battle Pass’te oyuna dahil olacak ve bu Battle Pass’i satın alan oyuncular iki ücretsiz silah ve iki sezonluk operatör oyunculara sunulmuş olacak.

Bu yeni güncelleme ile birlikte oyuncular ayrıca yeni çok oyunculu haritalara kavuşmuş olacaklar. Yeni güncelleme, 10v10 Ground War, 2v2 Gunfight ve 6v6 temel oyun haritalarını içeriyor.

Call of Duty: Warzone – Hızlı Seyahat Sistemi

Call of Duty®: Modern Warfare® & Warzone™ - Official Season Six Trailer

Yeni Metro, oyuncuların Warzone’u göz açıp kapayıncaya kadar geçmelerini sağlayacak. Sistem, mevcut ilgi noktalarını yeni ulaşım istasyonlarıyla harmanlıyor. Yeni Metro istasyonları, potansiyel eşya ortaya çıkma ve bir sonraki istasyona saniyeler içinde hızlı seyahat imkanı sağlayacak.

Yeni sezon ile birlikte gelecek olan tüm detayları buradan öğrenebilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.