Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Call of Duty: Modern Warfare Konsollarda Maus Ve Klavye Desteğine Sahip Olacak!

Call of Duty: Modern Warfare konsol sürümlerinde klavye ve maus ile oynanabilecek.

Her geçen gün yeni detaylar ile gündeme gelmeye devam eden Call of Duty: Modern Warfare son olarak bu sabah haberlerimizde yer almıştı. Battle royale moduna bünyesinde yer vermeyeceğini duyuran yapım konsol oyuncularının yüzünü güldürecek bir haber ile gündeme geldi.

Call of Duty Modern Warfare Konsollarda Maus Ve Klavye Desteğine Sahip Olacak 2

Çok oyunculu modlara odaklanacak olan Call of Duty: Modern Warfare bünyesinde ne yazık ki battle royale moduna yer vermeyecek. Yani oyuncular takım arkadaşları ile birlikte mücadelelere katılacak ve hayatta kalmaya çalışacaklar. Günümüzde birbirinden farklı çok sayıda oyunda yer alan battle royale modu yapılan duyuruya göre Call of Duty: Modern Warfare’de yer almayacakmış.

Bugün gelen yeni haberlere göre oyunun konsol sürümlerinde klavye ve maus desteği de yer alacakmış. Eurogamer’ın yapmış olduğu haber ile edindiğimiz bilgilere göre konsol oyuncuları dilerlerse klavye ve mous desteğine sahip olacaklar. Yani oyuncular Call of Duty: Modern Warfare’ı konsollarda klavye ve mausile oynayabilecek, daha iyi kontrollere sahip olabilecekler.

PlayStation 4 ve Xbox One platformunda farklı çevre birimlerini destekleyerek oyunculara özgür bir yapı sunacak olan Call of Duty serisinin yeni oyunu konsollarda 4K olarak da oynanabilecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.