Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Call of Duty: Modern Warfare İngiltere Listesinde Yine Lider!

Call of Duty: Modern Warfare İngiltere'de deli gibi satmaya devam ediyor.

Yayınlandığı günden bu yana satış listelerinden bir türlü eksik olmayan Call of Duty: Modern Warfare yine İngiltere satış listesinde yer aldı. Zirveyi haftalardır kimseye kaptırmayan oyunun dün satış sayısı da belli olmuştu.

Call of Duty Modern Warfare İngiltere Listesinde Yine Lider 2

Konsol ve bilgisayar platformunda her geçen gün satmaya devam eden Call of Duty: Modern Warfare dün güncel satış adedi ile gündeme gelmişti. 2019’un dijital olarak en çok satan oyunu olan Call of Duty: Modern Warfare, konsol ve bilgisayar platformunda dijital olarak günümüze dek 4.75 milyon adet satmayı başardı. Oyunun kutulu satışına dair herhangi bir bilgi yer almazken bugün de İngiltere’de haftanın en çok satan oyunları listesi paylaşıldı.

Beklendiği gibi daha doğrusu geçen hafta olduğu gibi bu hafta da Activision yeni Call of Duty oyunu listenin zirvesinde yer aldı. Başarılı satışları ile tüm listelerde yer alan yapım İngiltere’de adeta deli gibi satmaya devam ediyor.

Yayınlanan listenin ikinci sırasında ise Star Wars Jedi: Fallen Order yer alıyor. Listenin üçüncü sırasında ise beklenmedik bir şekilde yeni Pokemon Sword yer aldı.

İngiltere listesi şöyle:

  1. Call of Duty: Modern Warfare
  2. Star Wars Jedi: Fallen Order
  3. Pokémon Sword
  4. FIFA 20
  5. Pokémon Shield
  6. Luigi’s Mansion 3
  7. Mario Kart 8 Deluxe
  8. Minecraft
  9. Mario & Sonic At The Tokyo Olympic Games 2020
  10. Fortnite: Darkfire Bundle

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.