Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Call of Duty: Modern Warfare Eylül Ayında Açık Betaya Çıkacak!

Call of Duty: Modern Warfare açık beta tarihini duyurdu.

Bugün çapraz platform oyunu olarak oynanabileceğini oyuncular ile paylaşan Call of Duty: Modern Warfare yine yüzleri güldürecek bir detay ile gündeme geldi. Eylül ayında Call of Duty: Modern Warfare açık betaya çıkacak.

Call of Duty Modern Warfare Eylül Ayında Açık Betaya Çıkacak 2

Activision tarafından geçtiğimiz aylarda duyurulan ve oyuncuları meraklandıran Call of Duty: Modern Warfare bomba gibi haberler ile gündeme gelmeye devam ediyor. Tüm platformlarda çapraz platform oyunu olarak oynanabilecek olan yapım yakında açık beta olarak da oyuncuların karşısına çıkacak.

PC Gamer’ın dün gece yaptığı habere göre Call of Duty: Modern Warfare Ekim ayında açık betaya çıkış yapacakmış. Erken erişim betası 12-14 Eylül tarihleri arasında oyunculara sunulacak. Oyunun açık betası ise önce PlayStation 4 platformuna gelecekmiş. PS4 için özel beta 14-16 Eylül tarihlerinde yapılacakmış.

Xbox One ve PC oyuncuları için de beta yer alacak. Ancak bu beta oyunu ön sipariş eden oyuncuları kapsıyor olacak. Xbox One ve PC oyuncuları için beta 19-20 Eylül’de geçerli olacak. Açık beta 21-23 Eylül tarihleri arasında tüm platformlarda geçerli olacak.

  • 12-13 Eylül – PS4 ön sipariş beta
  • 14-16 Eylül – PS4 açık beta
  • 19-20 Eylül – PC , Xbox One ön sipariş beta, PS4 açık beta
  • 21-23 Eylül – PC , Xbox One, PS4 açık beta

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.