Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Call of Duty: Modern Warfare Çok Oyunculu Modda 100’den Fazla Oyuncunun Yer Alacağı Haritalara Sahip Olacak!

Call of Duty: Modern Warfare 100'den fazla oyuncuyu aynı haritada buluşturmak istiyor.

Bu yıl aksiyon oyunları arasına hızlı bir giriş yapması beklenen Call of Duty: Modern Warfare çok oyunculu modu ile adeta aksiyonu iliklerimize kadar işletecek. Bugün yayınlanan yeni bir fragman ile nefesleri kesen yapım çok oyunculu modu ile 100’den fazla farklı oyuncuyu ortak bir harita da karşımıza çıkaracak.

Call of Duty Modern Warfare Çok Oyunculu Modda 100’den Fazla Oyuncunun Yer Alacağı Haritalara Sahip Olacak 2

Serinin 16’ncı oyunu olarak Eylül ayında lansmana çıkacak olan Call of Duty: Modern Warfare gerçek zamanlı olarak yapılacak olan savaşlar ile oyunculara hem aksiyon hem de gerilim dolu anlar yaşatacak. Birbirinden farklı silahların yanı sıra tank gibi seçeneklerinde yer alacağı oyunda 20v20 savaşlara katılacağız.

Bugün GamingBolt’un haberine göre Activision yeni Call of Duty oyunu için 100’den fazla çok oyunculu haritalar planlıyormuş. Yani geliştirici yeni oyunda 100’den fazla oyuncuyu destekleyen farklı haritalara da sahip olmuş. Eğer 100 oyuncu aynı haritada yer alırsa muhtemelen oyunda battle royale yapısı da yer alır.

Şuan oyun 40 oyuncu tarafından oynanabilirken, geliştirici ekip 64 oyunculu ve 100’den fazla oyunculu olarak da testler gerçekleştiriyormuş.

Eylül ayında çok oyunculu olarak açık betaya çıkacak olan oyun kaç kişiyi destekleyecek bekleyip göreceğiz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.