Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Call of Duty: Modern Warfare Çapraz Platform Oyunu Olacak!

Call of Duty: Modern Warfare çapraz olarak oynanabilecekmiş.

Call of Duty serisinin en yeni oyunu olarak 25 Ekim’de lansmana çıkacak olan Call of Duty: Modern Warfare serinin en çok konuşulan oyunu olacak gibi görünüyor. Birinci şahıs kamera açıları ile bizleri savaşın ortasına götürecek olan oyunda crossplay yani çapraz oynama özelliği de yer alacak.

Call of Duty Modern Warfare Çapraz Platform Oyunu Olacak 2

Call of Duty serisinin en geniş içeriklerine sahip olması beklenen Call of Duty: Modern Warfare bu yıla damga vuracak oyunlar arasında gösteriliyor. Zengin yapısı, kaliteli oynanış atmosferi ve gerçekçi efektleri ile oyunculara sürükleyici bir oynanış sunacak olan Call of Duty: Modern Warfare bugün  yeni bilgiler ile gündeme geldi.

Altchar’ın yapmış olduğu haber ile edindiğimiz bilgilere göre bilgisayar ve konsol oyuncularına sunulacak olan Call of Duty: Modern Warfare crossplay yani çapraz platform desteğine de sahip olacakmış. Habere göre Activision  tüm platformlar için crossplay’in olacağını onaylanmış. Hemen bilmeyenler için çapraz platform hakkında bilgi verelim.

Çapraz platform bir platform ile diğer bir platformun birlikte oyun oynayabilmesini sağlayan bir sistem. Örneğin bilgisayar oyuncuları Call of Duty: Modern Warfare’i Xbox One oyuncuları ile birlikte oynayabilecekler. Dilerlerse karşı karşıya dilerlerse aynı takımda olarak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.