Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Call of Duty: Modern Warfare 4’e Battle Royale Modu Gelmeyecek!

Call of Duty: Modern Warfare 4 iddiaları asılsız çıktı.

Call of Duty serisi ile yıllardır oyunculara gerçekçi bir aksiyon deneyimi suan Activision, şu sıralar battle royale yani hayatta kalma modu ile sık sık gündeme gelir oldu. Geçtiğimiz haftalarda Reddit’te bir kullanıcı battle royale moduna sahip olacak olan Call of Duty: Modern Warfare 4’ü sızdırdı.

Call of Duty Modern Warfare 4’e Battle Royale Modu Gelmeyecek 2

Call of Duty serisi ile oyunculara en gerçekçi aksiyon deneyimlerinden bir tanesini sunan Activision geçtiğimiz yıldan bu yana Black Ops 4 ile adından epey söz ettirdi. Günümüzün en çok oynanan oyun modu battle royale yani hayatta kalma modu ortalığı kasıp kavurmaya devam ederken, Reddit üzerinden bir kullanıcı yakında Activision’ın Call of Duty: Modern Warfare 4 adında yeni bir oyun sunacağını ve bu oyunda battle royale modunun da yer alacağını sızdırmıştı.

Bugün Altchar’ın yapmış olduğu habere göre bu iddia geçersiz sayıldı. Yapılan habere göre yeni Call of Duty oyununda seri köklerine dönecekmiş. Black Ops 4’te tek oyunculu bir hikaye modu olmaması oyuncular üzerinde hayal kırıklığı uğratmış ve geliştirici ekip bu durumdan ders çıkararak köklerine dönme kararı almış.

Şuan Call of Duty: Modern Warfare 4’e dair herhangi bir detayda yer almıyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.