Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Call of Duty: Modern Warfare 1v1 Ve 3v3 Mod Almaya Hazırlanıyor!

Call of Duty: Modern Warfare yakında oyuncularına 1v1 ve 3v3 oynama fırsatı verecek.

2019’un en büyük oyunu olan Call of Duty: Modern Warfare deli gibi satmaya devam ederken oyuncularına yeni özellikler ve güncellemeler de sunmaya devam ediyor. Yakında oyuna 1v1 ve 3v3 modları gelecek.

Call of Duty Modern Warfare 1v1 Ve 3v3 Mod Almaya Hazırlanıyor 2

Yayınlandığı günden bu yana tüm platformlarda geniş kitleler tarafından oynanan Call of Duty: Modern Warfare ilk üç günde 600 milyon dolar gelir elde etmişti. Geçtiğimiz hafta da çeşitli düzeltme güncellemeleri alan yapım sıradaki güncellemesi ile oyuncularına yeni oynanabilir modlar sunacak. Gunfight modu ile oyunculara 1v1 ve 3v3 oynama imkanı verecek olan yapım rekabeti farklı bir boyuta çıkaracak.

Altchar’ın haberi ile edindiğimiz bilgilere göre oyundaki en popüler modlardan birisi olan Gunfight modu dört oyunculu olarak oynanmaya devam ederken, oyunun en küçük çok oyunculu modu olan Gunfight yakında 1v1 ve 3v3 modları da alacakmış. Bu gelişme oyunun tasarım direktörü olan Joe Cecot tarafından onaylanmış. Özel olarak hazırlanmış haritalara sahip olan Gunfight yeni modları ile oyuncuların beğenisini kazanacakmış.

Oyunun ilk sezonu 3 Aralık yani yarın oyuncuların beğenisine sunulacak. İlk sezon dev bir güncelleme ile oyunculara sunulurken aynı zamanda oyun içerisine epey yeni içerikler de eklenmiş olacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.