Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Call Of Duty Mobile’a Yeni Harita Ve Yeni Battle Pass Geliyor

Call of Duty Mobile'a yeni içerikler gelmeye devam ediyor.

Call of Duty Mobile, önümüzdeki haftalarda çok sayıda yeni içerik sunmaya hazırlanıyor. Activision, önümüzdeki hafta ve Nisan 2020‘nin başında yeni bir savaş kartı, yeni oyun modları, scorestreak ve Meltdown haritası ekleyecek.

Call Of Duty Mobilea Yeni Harita Ve Yeni Battle Pass Geliyor 1

Reddit’teki en son topluluk güncellemesinde Activision, iki aşamada gelmesi planlanan önemli bir Call of Duty Mobile güncellemesini detaylandırdı. İlk aşamanın önümüzdeki hafta bir gün planlanması, ikinci aşamanın ise Nisan 2020’nin başında yapılması planlanıyor.

Bununla birlikte, ikinci aşama gelene kadar, Activision tüm oyuncular için başka bir taze içerik grubuna sahiptir. Yayıncı, yeni modlar, yeni bir skor kartı, oyun içi kullanıcı arayüzü değişiklikleri, hata düzeltmeleri, ek bir kredi mağazası güncellemesi, yeni bir sıralama sezonu, yeni Battle Pass ve son fakat en az değil, uzun zamandır beklenen çok oyunculu harita Erime , yukarıda görebilirsiniz.

Bu içerik iki aşamalı güncellemeler arasında yayınlanacaktır, bu nedenle 25 Mart ve 05 Mayıs 2020 arasında bir süre görmeyi bekleyin. Activision ayrıca, önümüzdeki hafta bu detayların çoğunu güncelleme ile birlikte açıklayacaklarını söyledi.

Bunun da ötesinde, yayıncı geçen hafta meydana gelen olaylardan sonra yasaklara ve icralara da değindi. Bildiğiniz gibi Call of Duty içerik yaratıcısı NoahfromYT alışılmadık bir şekilde yasaklandı. Birçok oyuncu Activision’a yasağı iptal etmesini isteyen mesajlar gönderdi ve neyse ki, yayıncı NoahfromYT‘nin de dahil olmak üzere yaklaşık 500 oyuncunun yanlış bir şekilde yasaklanmasına neden olan yeni bir güvenlik önleminde bir hata buldu.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.