Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Call Of Duty: Mobile’a Çok Yakında Denetleyici Desteği Gelecek!

Call Of Duty: Mobile'ın yayıncısı duyuru yaptı. Yakında oyuna kontrol denetleyicisi gelecek.

Bugün indirilme sayısı ve gelirleri ile gündeme gelen Call of Duty: Mobile’dan güzel haberler gelmeye devam ediyor. TiMi Studios tarafından geliştirilen oyuna çok yakında denetleyici desteği de gelebilecekmiş.

Call Of Duty Mobile’a Çok Yakında Denetleyici Desteği Gelecek 2

148 milyon indirmeyi geride bırakan Call of Duty: Mobile bugün gelen bilgiler ile 53.9 milyon dolar gelir elde etmiş. Günümüzün en çok oynanan mobil oyunlarından bir tanesi olan yapım çok yakında denetleyici desteği alacakmış. Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz aylarda da gündeme gelen kontrolör desteği geliştirici ekip tarafından onaylanmış ve herhangi bir tarih verilmemişti.

Bugün VGChartz’ın haberi ile bir kez daha gündeme gelen denetleyici desteği çok yakında mobil oyunculara sunulacakmış. Oyunun yayıncısı Reddit üzerinde yaptığı paylaşımda ‘yakında kontrol denetleyicisini serbest bırakmayı planlıyoruz’ demiş. Reddit’te de herhangi bir tarih belirtmeyen yayıncı oyuncuların takipte kalmasını öneriyor.

Yani denetleyici desteği her an yayınlanabilirmiş. Desteğin yayınlanması ile oyuncularla daha fazla bilgi paylaşımı yapılacakmış.

Yayınlandığı günden bu yana en popüler mobil oyunları geride bırakmayı başaran yapım denetleyici desteği ile oyuncuların yüzünü güldürecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.