Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Call Of Duty: Mobile Yeni Poltergeist Battle Royale Sınıfını Resmen Açıkladı

Call of Duty: Mobile'ın yeni sınıfı duyuruldu.

Geçtiğimiz günlerde Call of Duty: Mobile‘a Poltergeist adında yeni bir sınıf ekleceğinin haberini vermiştik. Bugün ise Activision kendi resmi blog’unda yayınlanmış olduğu yazısında Poltergeist’i resmi olarak kullanıcılarına duyurdu.

Call Of Duty Mobile Yeni Poltergeist Battle Royale Sınıfını Resmen Açıkladı 1

Call of Duty: Mobile’ın altıncı sezonu oyunculara yeni bir Battle Royale sınıfı olan Poltergeist’i sunuyor. Poltergeist, gizleme cihazıyla rakiplerini kandırıyor ve aniden en kartal gözlü rakipler dışında herkese geliyor.

Poltergeist, rakiplerini şaşırtmak için subterfuge yeteneğini kullanarak rakiplerine yaklaşıyor ve onlar daha ne olduğunu bile anlamadan ölmüş oluyor. Bir saldırı için yeniden konumlandırmanız veya gelen bir tehditten kaçınmanız gerekip gerekmediği, Aktif Kamuflaj gizleme özelliği konumunuzu kaybetmeden hareket edebilmeniz için neredeyse görünmezlik sağlar ve bu da karakterin daha hızlı hareket etmesini sağlıyor.

Poltergeist’e erişmek için önce kendinizi kanıtlamanız gerekir. 21 Mayıs’tan itibaren, yeni sınıfın kilidini açmak için tamamlamanız gereken görevleri görüntülemek için Etkinlik sekmesini ve ardından Öne Çıkanlar’ı seçin. Battle Royale görevlerini tamamlayın ve artık Poltergeist sizindir.

Call of Duty: Mobile’ı Android telefonlarda oynamak için buraya, iOS telefonlarınızda oynamak içinse buraya tıklayabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.