Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Call of Duty Mobile Sezon 2 Ne Zaman Başlayacak? Yenilikler Neler?

Heyecanla beklenen Call of Duty Mobile Sezon 2 çok yakında geliyor. Peki, yeni sezon tam olarak ne zaman başlayacak? Yenilikler neler? İşte cevaplar.

Call of Duty Mobile’ın Çin Yeni Yılı temalı birinci sezonu halen devam ediyor, ancak gözler şimdiden büyük yeniliklere sahne olması beklenen ikinci sezona çevrilmiş durumda. Oyunun resmi Twitter hesabından atılan tweet’te, yeni sezonda oyuna gelecek Modern Warfare 3 haritasının bir görüntüsü paylaşıldı.

Call of Duty Mobile Sezon 2 Başlangıç Tarihi

Bu haritaya geçmeden önce Call of Duty Mobile Sezon 2‘nin ne zaman başlayacağı sorusunu cevaplandıralım. Birinci sezondaki battle pass, 17 gün içinde sona erecek. Call of Duty Mobile’ın önceki sezonlarının ​​başlangıç tarihlerini göz önüne aldığımızda, ikinci sezonun 23 Şubat Çarşamba TSİ 03:00‘da gelmesi kuvvetle ihtimal, ancak yayın saatlerinin değişkenlik gösterebileceğini belirtmekte fayda var.

Yeni Çok Oyunculu Harita Geliyor

call of duty mobile sezon 2 yeni harita

Call of Duty‘nin mobil versiyonu, geçmiş oyunlardan çok oyunculu haritalar almaya devam ediyor. Bu gelenek Call of Duty 2. Sezonu’nda da sürecek. Modern Warfare 3’ten Hardhat haritası, yeni görünümüyle oyunculara hoş bir nostalji yaşatacak. Orijinal harita, gündüz görünümündeyken, mobil versiyonu ise karanlık ve yağmurlu bir atmosfere sahip olacak.

Yeni sezon yeni silahlar da getiriyor. Sezon 2’ye dahil edilecek silahları tam olarak bilmesek de, bir DLC silahı için ipucu paylaşıldı. CoD Mobile’ın Twitter hesabı, 6 Şubat’ta boş bir silah kasasının görüntüsünü yayınladı ve oyunculara boş silah kasasında ne olabileceğini çözüp çözemeyeceklerini sordu. Bazı oyuncular, silah kasasının içindeki şeklin JAK-12 av tüfeği ile benzerlik gösterdiğini söyledi. Tam otomatik bir ev tüfeği olan JAK-12, başlangıçta Call of Duty: Modern Warfare’ın 6. Sezonu’nda eklenmişti.

Yeni Silah Ne Olacak?

call of duty mobile 2. sezon

Call of Duty Mobile Sezon 2‘de yeni silahlar, yeni ekipman ve kozmetiklerle dolu 50 katmanlı bir battle pass olacak. Muhtemelen daha fazla operatör, sezonluk meydan okumalar, yeni etkinlikler ve ek oyun modları da oyuna eklenecek. Şimdilik bildiklerimiz bunlardan ibaret, ancak yeni sezonunun başlangıç ​​tarihi yaklaştıkça daha fazla ayrıntı ortaya çıkacaktır.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.