Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Call Of Duty Mobile Dünya Şampiyonası 2020, 1 Milyon Dolardan Fazla Ödül Sunuyor

Call of Duty Mobile Dünya Şampiyonası bu ayın sonunda başlıyor.

PC ve konsol muadillerini takip eden Call of Duty Mobile, yakında ilk resmi espor turnuvasını başlatacak. Call of Duty Mobile Dünya Şampiyonası oyunculara toplam’da 1 milyon dolardan fazla ödül kazanma şansı sunuyor.

Call Of Duty Mobile Dünya Şampiyonası 2020 1 Milyon Dolardan Fazla Ödül Sunuyor

Call of Duty Mobile, oyuncular arasında oldukça popülerdi ve Activision, bu ilişkiyi yeni seviyeye taşımanın zamanı geldiğini açıkça düşünüyor. Activision yaptığı açıklamada “30 Nisan’dan itibaren Call of Duty Mobile ilk resmi espor turnuvasını başlatıyoruz, Call of Duty Mobile World Championship 2020 Turnuvası Sony Mobile ile işbirliği içinde” yazdı.

Call of Duty Mobile Dünya Şampiyonası 2020 Turnuvası’na katılmak istiyorsanız, çok oyunculu kıdemli veya daha yüksek rütbe kazanmanız gerekir. Neyse ki, Call of Duty Mobile’daki rütbenizi iyileştirmek için hala zamanınız var, bu yüzden gazisi vurmaya yakınsanız, son dakika öğütme zamanı. Activision, tüm oyuncuların Rookie I’de başladığını ve Veteran I’e ulaşmanın sadece birkaç rütbe aldığını hatırlattı.

Activision, “Turnuvanın başlangıç ​​aşamalarında ustalaştıktan sonra, oyuncuların toplam 1 milyon dolarlık payı için rekabet etme şansına sahip olacaklar. Her şey 30 Nisan‘da çevrimiçi olarak başlıyor” diye yazdı.

Call of Duty Mobile Dünya şampiyonasına katılmak istiyorsanız Veteran seviyesine gelmiş olmanız gerekiyor.

Resmi duyuruyu burada bulabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.