Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Call of Duty: Infinite Warfare’ i Satın Alan Oyuncular Paralarını Geri Alıyorlar

En başından belliydi böyle olacağı. Çok yanlış politika izledin Activision. Artık önümüzde ki maçlara bakacağız.

Call of Duty: Infinite Warfare, henüz çıkmadan, ilk duyurulduğu videodan beri ağır eleştiriler alıyor. Activision’ un en kötü oyunu olma yolunda adım adım ilerliyor Infinite Warfare. Oyun kötü olduğu için değil aslında bu olay. Activision’ un kartlarını çok yanlış oynamasından kaynaklı. Bildiğiniz üzere, Activision tarafından yapılan açıklamaya göre, Steam ve Windows Mağazadan alınan oyunlar farklı sunucularda çalışacaktı. Oyun çıktı ve bu durumu fiziken test etti oyuncular. Zaten, bu senenin en kötü çıkış yapan AAA kalite oyunu olan Call of Duty: Infinite Warfare, Steam’ de bile zar zor bulduğu oyuncuyu, Windows 10 Mağazalarında hiç bulamadı. Oyunu Windows 10 mağazalardan alan azınlık kısım ise, çevrimiçi oyuncu bulunamamasından yana çok şikayet ettiler.

call_of_duty_infinite_warfare_reviews

Activision’ un yaptığı bu ilgisiz tavır, Microsoft’ a takıldı. Microsoft, bizce oldukça hoş bir şey yaparak, oyunculara isterse paralarını geri alabileceklerini belirtti. Bu güzel olay, aslında Activision’ un yapması gereken şeyi yapmamasından kaynaklı. Daha önce yaptığımız haberlerde Windows Mağazalara büyük tepkiler vermiştik. Hala veriyoruz, çok eksiği var. Ancak yine de Microsoft’ un yaptığı bu özellik, bir çok oyuncuyu memnun etti.

call of duty ınfinite warfare soldier

Aslında, olay şöyle yaşandı. Birçok şikayetçi oyuncu, bu durumu Microsoft’ a iletti. Microsoft’ tan da çok hızlı bir geri dönüş alan oyuncular, Microsoft’ tan aldıkları mesajda, Microsoft’ un sorunun farkında olduğunu ve bunun tek sebebinin oyunun geliştiricisi Activision olduğunu belirtti. Ancak şirketin yine de oyuncuların mağduriyetini anladığını ve bu yüzden isterlerse paralarını iade edeceklerini belirtti. Microsoft’ un yaptığı bu olay, Activision tarafından nasıl karşılanır bilmiyoruz ancak, iki şirketin arasının gerildiği de açıkça ortada. Tabi biz böyle bir durumda, sırtımızı Microsoft’ a dayamayı tercih ederiz. 🙂

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.