Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Call of Duty: Infinite Warfare’ e Güncelleme Geliyor

Call of Duty: Infinite Warfare' den geri adım geldi. Sonunda gelecek dışında oyuncuların istediği bir DLC olmuş olabilir. (Gibi gibi)

Call of Duty Infinite Warfare, PC’ de oldukça kötü bir ivme yakalasa da özellikle konsolda iyi bir başarı yakaladı. Activision Blizzard’ ın sahibi olduğu Activision Publishing ve Infinity Ward, Call of Duty: Infinity Warfare’ ın yeni DLC paketini duyurdu. Yeni paket ile birlikte yeni harita paketi Sabotage oyuna ekleniyor.

call2

Birbirinden farklı görünüşe ve oynanışa sahip olacak dört yeni çoklu oyuncu haritası oyuna ekleniyor. Ayrıca 90′ larda, terk edilmiş bir yaz kampında geçen yeni bir Zombies işbirliği deneyimi de oyuna eklendi. Rave in the Redwoods’ u da içeren Sabotage DLC paketi, ilk olarak yalnızca PlayStation 4′ e özel olarak satışa sunulacak. 31 Ocak 2017′ da yayınlanacak DLC’ nin ardından diğer platformlarda DLC’ nin sahibi olacak. 

 

https://www.youtube.com/watch?v=LXTAnlLQz6I

Zombies deneyimine yeni bir sayfa açtıklarını belirten Activision, bundan büyük heyecan duyduklarını da belirti. 90′ ların korku filmlerine götürecek yeni DLC’ de yaz kampı dehşeti yaşanacağını açıklayan Infinity War stüdyo şefi Stohl, bunların dışında Infinite Warfare’ a Modern Warfare 2′ nin klasikleşmiş haritası Afghan’ ın da bulunduğu dört çevrimiçi haritanın oyuna ekleneceğini duyurdu.

Yeni DLC ile birlikte gelecek 4 yeni harita, Noir, Neon, Renaissance ve Dominion olarak açıklandı.

Noir, fütürist Brooklyn gecelerinden esinleniş bir harita. Kirli bir şehrin, gecelekte de olsa şehir içi savaş alanı olan harita, kafeleri, parkları ile bizi oldukça etkileyecek. 

Neon ise, şehir savaşları için hazırlanmış sanal eğitim merkezi olarak ön plana çıkıyor. Ortaya bir anda arabaların çıkabildiği, Tron’ dan çıkma bir harita diyebiliriz. 

Renaissance, Kuzey İtalya’ da geçen bir harita. Klasik yapısı ile aksiyon tutkunlarının unutulmaz anlar yaşatacak. Savaşı sokaklara döken Venedik’ in dar sokaklarında oyuncular karşı karşıya gelecek. 

Dominion, Daha önce Modern Warfare 2′ nin klasik Afghan haritasını hatırlarsınız. Hepimiz o kadar çok sevmiştik ki sonunda kültleşen bir harita olmuştu. Yeni DLC ile birlikte Afghan haritası Dominion olarak geliyor. Üstelik Mars’ ta geçen bir harita olacak. Mars’ ta geçmesi dışında Afghan haritasının tüm yapılarını ve oynanışını aynı tutacağını da belirtelim. Tabi ufak yükseltmeler de yok değil. 

call

Ayrıca bu yeni DLC’ nin PEGI tarafından +18 olarak derecelendirildiğini de belirtelim.

 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.