Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Call of Duty: Infinite Warfare 5 Gün Boyunca Ücretsiz!

Call of Duty: Infinite Warfare' ı ücretsiz denemek isteyenler, yarından itibaren 5 gün boyunca ücretsiz deneyebilirler.

Activision’ ın ne yaptığına anlam veremiyoruz. Call of Duty: Infinite Warfare’ in bu senenin en çok eleştirilen oyunları listesinde birinci sırada olduğunu söylersek yanlış olmayız sanırım. Belki No Man’s Sky ile yarışabilir. Öncelikle oyunun konsollarda başarılı bir satışa ulaştığını belirtelim. Evet, konsollarda başarılı başarılı olmasına rağmen, özellikle PC’ de beklenen başarının bir hayli uzağında oldu. Ayrıca, oyunu satın alanlarda oyunu taklitçilikle eleştirmeye başladı. 

call of duty infinite warfare screen 03 ps4 eu 11may16

5 Gün Boyunca Ücretsiz Dene

Activision’ un son gelecek temalı oyunu olmasını beklediğimiz Call of Duty: Infinite Warfare, sunucularında gerekli oyuncu sayısına ulaşamamış olacak ki, henüz çıkalı 2 ay olmamasına rağmen, ücretsiz deneme sürecine girdi. 5 günlük bir ücretsiz deneme süreci sunan Call of Duty: Infinite Warfare, bu sayede yeni oyuncular çekmek istiyor. Zaten geçtiğimiz günlerde Steam üzerinde indirim yaparak oyuncuları memnun etmeye çalışmıştı. 15 – 20 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek ücretsiz denemede Multiplayer modunda 15. seviyeye kadar gelebileceksiniz. Ayrıca hikaye modunu denemek isteyen oyuncular ise Rising Threat ve Black Sky isimli görevleri tamamlayabilecek. Oyunda ki ilk iki görevi verdikten sonra sonrasına erişmek için ücret isteyen Activision, zombie modu denemek isteyen oyuncular için ise 3. seviyeye kadar zombi modunu oynayabilme izni veriyor.

Siz de oyunu denemek istiyorsanız yarın başlayacak 5 günlük ücretsiz denemeyi kaçırmamanızı öneriyoruz. Unutmayın, oyunun 60 GB gibi bir boyutu bulunuyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.