Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Call of Duty Black Ops Cold Zombi Modu İçin Sevindiren Yenilik

Treyarch Studios, Call of Duty: Black Ops Cold War'un çok sevilen zombi modunun üçüncü sezonda kendi silah açma challenge’ına sahip olacağını duyurdu.

Call Of Duty Black Ops Cold War & Warzone 3. Sezon için heyecanlı bekleyiş devam ederken, zombi modu tutkunlarını sevindirecek bir haber geldi. Treyarch Studios, zombi modunun üçüncü sezondan itibaren kendi silah açma challenge’larına sahip olacağını açıkladı.

Stüdyo, sadece zombi modu oynayarak kilidini açabileceğiniz R1 Shadowhunter da dahil olmak üzere bir dizi silah paylaştı. Şu anda, Black Ops Cold War silahlarını yalnızca çok oyunculu challenge’larla açabiliyorsunuz.

black ops cold war zombi modu

R1 Shadowhunter, halihazırda en az iki kez Pack-A-Punched özel bir silah kullanarak 50 özel düşmanı öldürerek açtığınız bir silah. Zombi modu içerisinde bu silahı açmanın ne derece zor olacağını ise şimdilik bilmiyoruz.

Oyuncular bundan sonra çevrimiçi arenada diğer rakipleriyle savaşmak zorunda kalmadan cephanelerini geliştirebilecekler. Ki bu da, hünerlerini yalnızca zombi modunda göstermek isteyen oyuncuları bir hayli mutlu edecektir.

Call of Duty Warzone 3. Sezon, 22 Nisan’daki resmi başlangıcından önce, bugün 25GB boyutunda bir güncelleme alacak. Ayrıca bu akşam Türkiye saati ile 20:00’da gerçekleşecek olan nükleer bomba etkinliği ile Verdanks Black Ops War‘a uygun olarak 80’ler teması ile baştan sona yenilecek.

Bugün Yayıncı Activision, popüler Battle Royale oyununun dünya genelinde 100 milyon oyuncu sayısını geride bıraktığını açıklamıştı. Dilerseniz, sizler için kaleme aldığımız Call of Duty Warzone 2. Sezon’daki En İyi Silah ve Ekipmanlar isimli içeriğimize buradan ulaşabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.