Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Call Of Duty: Black Ops Cold War Fragmanı Firebase Z’yi Gösteriyor

Call of Duty franchise'ının en son oyunu olan Black Ops Cold War için yeni bir harita yayınlandı.

Activision ve Treyarch, Call of Duty: Black Ops Cold War için, oyunun gelen Zombies haritası Firebase Z‘nin tanıtım fragmanını yayınladı. Elbette, Firebase Z, yaklaşan güncellemenin sadece bir kısmı, ancak oyuncular tarafından çok beklenen bir kısmı. Treyarch’ın zombiler olmasa bile askerlerde korku uyandıran bir ortamda doğaüstü bir hikaye uydurmuş gibi göründüğü için tek yapmanız gereken fragmana biraz bakmanız yeterli olacaktır.

Call Of Duty Black Ops Cold War Fragmani Firebase Zyi Gosteriyor 1

Geliştirici açıklamasında “Die Maschine” olaylarının ardından, Requiem’in bir sonraki görevi oyuncuları Vietnam ormanlarının derinliklerine götürür. Grigori Weaver yönetimindeki ekip, Outpost 25’in sırlarını ortaya çıkarmalı ve Samantha Maxis’i kurtarmak için içeride “yaşayan” tehditle yüzleşmelidir.” diye yazdı.

Zaten bazı görüntüler ve oyun parçaları yakaladık ve bu yeni Call of Duty: Black Ops Cold War güncellemesi 4 Şubat 2021‘de yayınlanacak. Ancak fragmana bakılırsa, Firebase Z, iyi bir önlem için eklenen bir dizi boyutlararası portal bulunduruyor ve yüksek adrenalinli Call of Duty aksiyonu yaşayacağız gibi görünüyor.

Treyarch, Firebase Z için oldukça heyecanlıydı, hatta hayranlara bir teşekkür olarak yukarıda gördüğünüz duvar kağıdını bile hazırladı. Call of Duty: Black Ops Cold War için yayınlanmış olan fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

https://youtu.be/INmAzI7C9M8

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.