Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Call Of Duty: Black Ops Cold War Double XP Etkinliği Başlıyor

Call of Duty: Black Ops Cold War'ın geliştiricisi olan Treyarch, bugünden itibaren 30 Kasım 2020 tarihine kadar yapılacak olan Double XP etkinliğini duyurdu.

Call of Duty‘nin yeni nesil oyunu Black Ops Cold War 13 Kasım 2020 tarihinde yayınlandı. Uzun bekleyişin ardından oyuncuların kavuştuğu oyun için geliştirici şirket Treyarch, oyuncuların sevineceği bir etkinlik düzenliyor. Bu etkinlik süresi boyunca oyuncular iki kat XP kazanacaklar.

Call Of Duty Black Ops Cold War Double XP Etkinligi Basladi

Call of Duty: Black Ops Cold War oyuncuları 24 Kasım 2020 tarihinde yani bugün Türkiye saati ile 21:00’da başlayacak olan etkinlik kapsamında iki kat silah deneyimi ve XP kazanabilecekler. Etkinlik 30 Kasım 2020 tarihinde sona erecek ve oyuncular bu süre boyunca silah deneyimlerinden ve XP deneyiminden iki kat ödül alacak. Etkinliğin bitiş saati tam olarak açıklanmadı ama büyük bir ihtimalle 30 Kasım tarihinde Türkiye saati ile 21:00’da sona erecektir.

Bu etkinlik sayesinde oyuncular silah deneyimlerini çok daha hızlı bir şekilde elde edebilecek ve silahlarına takmak istedikleri ek eşyaları daha çabuk bir şekilde kullanabilecekler. Ayrıca bunun yanı sıra oyuncuların merakla beklediği Nuketown ’84 haritası da oyunun çok oyunculu mod’a gelecek. Oyuncuların aklında ise Nuketown’un eskisi kadar eğlenceli olup olmayacağı sorusu var. Bu sorunun cevabını harita yayınladığında öğreneceğiz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.