Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Call of Duty: Black Ops 5, Call of Duty: Modern Warfare’den Daha Ürkütücü Olacakmış!

Call of Duty: Black Ops 5 hakkında iddialar geldi.

Activision tarafından duyurulan ve duyurulduğu günden bu yana merak konusu olan Call of Duty: Modern Warfare 25 Ekim’de lansmana çıkacak. Bugün gelen iddialara göre 2020’de çıkması beklenen Call of Duty: Black Ops 5, Call of Duty: Modern Warfare’dan daha korkunç bir yapıda karşımıza çıkacakmış.

Call of Duty Black Ops 5 Call of Duty Modern Warfare’den Daha Ürkütücü Olacakmış 2

Bugün gelen yeni bilgilere göre her yıl karşımıza yeni bir Call of Duty oyunu çıkacakmış. Activision bu konuda oyunculara çeşitli ipuçları sunmuş. Tabii Call of Duty: Black Ops 5 hakkında şuan en ufak bir haberinde yer almadığını belirtelim. Oyun geliştiriliyor mu, geliştirilecek mi en ufak bir bilgi şuan için yer almıyor.

Altchar’ın yapmış olduğu habere göre 2020 yılında Call of Duty: Black Ops 5 yayınlanacak ve bu oyun Call of Duty: Modern Warfare’den daha ürkütücü ve korkunç bir yapıda karşımıza çıkacakmış. Söylentilere göre Black Ops 5 Vietnam ve Kore savaşlarını içerecekmiş. Habere göre Call of Duty: Black Ops 4, Call of Duty: Modern Warfare’den daha korkunç bir yapıda ve daha çok aksiyon sahnesine sahip olarak karşımıza çıkacakmış. Bu iddianın sahibi LongSensation’mış.

Hatırlayacağınız üzere LongSensation daha öncede Call of Duty serisine dair tahminlerde bulunmuş ve doğru çıkmıştı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.