Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Call of Duty: Black Ops 4’ün Season Pass Haritaları Bu Hafta Sonu Ücretsiz!

Call of Duty: Black Ops 4'ün sezon geçiş haritaları bu hafta sonu ücretsiz olarak oynanacak.

Ekim 2018’de PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu için yayınlanan Call of Duty: Black Ops 4 günümüzde milyonlarca oyuncu tarafından oynanıyor. Hayatta kalma odaklı olarak oynanan yapım, bu hafta sonu oyuncularının yüzünü güldürecek.

Call of Duty Black Ops 4’ün Season Pass Haritaları Bu Hafta Sonu Ücretsiz 2

Günümüzün en gerçekçi hayatta kalma oyunları arasında yer alan Call of Duty: Black Ops 4 oldukça başarılı satış rakamlarına ulaşmaya devam ederken, oyuncuların yüzünü güldürecek bir kampanya yaptı. Activision tarafından yayınlanan ve Treyarch tarafından geliştirilen yapım, bu hafta sonu Season Pass haritalarını ücretsiz olarak oyuncuların beğenisine sunacak.

Geçtiğimiz günlerde PlayStation 4 oyuncuları için sunulan Shamrock ve Awe etkinlikleri şu sıralar devam ederken, oyuna sahip olan tüm oyuncular için de ücretsiz hafta sonu duyurusu geldi. GamingBolt’un haberi ile edindiğimiz bilgilere göre oyunun Season Pass haritaları bu hafta sonu ücretsiz olarak tüm oyuncuların beğenisine sunulmuş. Konsol ve bilgisayar oyuncuları bu hafta sonu Season Pass’i satın almadan içerisinde yer alan Elevation, Madagaskar, Casino ve Lockup haritalarına erişebilecekler.

Oyuncular bu hafta sonunda belirtilen haritaları çok oyunculu olarak deneyimleyebilecekler. Oyuncular belirtilen haritaları 18 Mart’a kadar ücretsiz olarak oynayabilecekler. Ücretsiz hafta sonu tüm platformlarda geçerli olacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.