Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Call of Duty: Black Ops 4’ün İlk Görseli Ortaya Çıktı!

Call of Duty: Black Ops 4’ün görseli merak uyandırdı.

Milyonlarca oyuncu tarafından sabırsızlıkla beklenen Call of Duty: Black Ops 4, 12 Ekim’de PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu için çıkış yapacak.

Call of Duty Black Ops 4’ün İlk Görseli Ortaya Çıktı 2

Zombilerle mücadele edeceğimiz oyunda, aksiyon sahnelerinin yanı sıra ürkütücü sahneler ile de karşı karşıya kalacağız. Serinin en iyi oyunlarından bir tanesi olarak karşımıza çıkış yapmaya hazırlanan yapım, Treyarch tarafından konsol ve bilgisayar platformu için geliştiriliyor. Enfes derecede bir içerik ile karşımıza çıkacak olan oyun, çeşitli bölgelerden oluşacak.

Birbirinden farklı haritalar ile oyunculara benzersiz bir aksiyon deneyimi yaşatacak olan Call of Duty: Black Ops 4, zombilerle bizim mücadelemizi konu alacak. Diğer oyunlarda yer alan zombilerin dışına çıkan geliştirici ekip, daha güçlü ve daha zor ölen zombileri bizlere sunacak. Çeşitli hava araçlarının da yer aldığı oyunda, güçlü silah modelleri de yer alacak. Oyuncular bazen hava saldırıları bazen de kara saldırıları yaparak zombileri etkisiz hale getirmeye çalışacağız. Çeşitli hava değişim döngülerinin de yer aldığı oyunda, çatışma sahneleri daha etkileyici bir hale karşımıza çıkacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.