Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Call of Duty: Black Ops 4’ün Battle Royale Modundaki Oyuncu Sayısı Artabilir!

Black Ops 4'ün hayatta kalma modu 115 kişiye çıkabilir.

Call of Duty serisinin sonuncusu olarak karşımıza çıkacak olan Black Ops 4, popüler oyun modu olan battle royale’i de bünyesinde bulunduracak.

Call of Duty Black Ops 4’ün Battle Royale Modundaki Oyuncu Sayısı Artabilir 2

Tasarımcılığını David Vonderhaar’in yaptığı Call of Duty: Black Ops 4 tarihin en iyi oyunlarından birisi olmaya aday olarak gösteriliyor. Konsollarda ve bilgisayar platformunda hayatta kalma odaklı olarak oynanabilecek olan yapım Treyarch tarafından geliştiriliyor. Bugün yaptığımız haberde Call of Duty: Black Ops 4’ün battle royale modunda 80 farklı oyuncunun yer alacağını belirtmiştik. Bir kaç saat önce PC Games N tarafından yapılan haberde de bu rakamın 115 olacağı belirliyor.

Oyunun geliştiricisi olan Treyarch battle royale modunda daha fazla oyuncunun savaşa dahil olabilmesi için çalışmalarını devam ettiriyormuş. Yapılan habere göre oyunun battle royale modu şuan 80 oyuncuyu destekliyormuş. Ama geliştirici ekip bu sayıyı artırmak için çeşitli çalışmalar yaparak test ediyormuş.

Yapımın battle royale moduna da Blackout adı veriliyor. Tasarımcı David Vonderhaar,Blackout’un 115 oyuncuya ulaşması için çeşitli testlerin yapıldığını da doğruladı. Ayrıca oyunun Blackout modunda zombilerinde yer alacağını söyleyelim.

Call of Duty Black Ops 4 - Blackout (Battle Royale) Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.