Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Call of Duty: Black Ops 4’ün 1.17 Güncellemesi Yayınlandı!

Call of Duty: Black Ops 4 yeni içerikler aldı.

Battle royale modu ile kısa sürede milyonlara ulaşan Call of Duty: Black Ops 4 yeni bir güncelleme müjdesi daha verdi. Şu sıralar yeni bir uzman karakter ile anılan yapım, 1.17 güncellemesi ile oyuncularına yeni uzmanını sunarken aynı zamanda yeni bir haritayı da getiriyor.

Call of Duty Black Ops 4’ün 1.17 Güncellemesi Yayınlandı 2

Serinin en başarılı oyunlarından birisi olarak geçtiğimiz yıl yayınlanan Black Ops 4, aldığı güncellemeler ile daha iyi bir oynanış ortamına kavuşmaya devam ediyor. Serinin üçüncü oyununda Spectre isimli uzman karakterini Black Ops 4 oyuncularına sunan Treyarch, güncellemenin yama notlarını da oyuncular ile paylaşmış. GamingBolt’un haberi ile edindiğimiz bilgilere göre yapım 1.17 güncellemesini almış ve yeni karakterini oyuncularına sunmuş.

Yapılan habere göre oyunun 1.17 güncellemesi ile birlikte Spectre karakterinin yanı sıra oyunculara çok oyunculu haritalar olan Masquerade, Artifact ve WMD sunuldu. Zombiler ile ilgili bazı içerikleri de getiren güncelleme önce tüm platformlar için yayınlanırken, bazı içerikler ilk olarak PlayStation 4 oyuncularına sunulmuş. PS4 oyuncularına sunulan bazı içerikler ilerleyen günler de Xbox One ve PC oyuncularına da sunulacakmış.

İçerikler arasında yeni özelleştirilebilir öğeler de yer alıyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.