Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Call of Duty: Black Ops 4’e Yeni Bir Oyun Modu Geldi!

Call of Duty: Black Ops 4 yeni moduna kavuştu.

Battle royale modunun en gerçekçi deneyimlerinden bir tanesini sunan Call of Duty: Black Ops 4 bugün yeni bir güncelleme aldı. Ekim 2018’den bu yana geniş kitleler tarafından oynanan yapım, yeni oyun modunun adını Infected olarak duyurdu.

Call of Duty Black Ops 4’e Yeni Bir Oyun Modu Geldi 2

Infected adında çok oyunculu bir moda kavuşan Call of Duty: Black Ops 4 oyunculara yeni deneyimler de sunacak. Hatırlayacağınız üzere 2019’un başlarında Treyarch ve Activision yaptığı duyuru da Infected adında son derece popüler bir çok oyunculu modu oyuna getireceklerinden söz etmişlerdi. Konuyla ilgili yeni bilgiler bu sabah geldi.

Altchar’ın yapmış olduğu habere göre oyunun geliştiricisi ve yayıncısı son derece popüler oyun modu olan Infected’ı bir sonraki güncelleme olan 9 Nisan güncellemesi ile oyunculara sunmuş. İlk olarak Call of Duty: Modern Warfare 3’te çok oyunculu olarak yıllar önce karşımıza çıkan Infected, her yeni içerikte olduğu gibi önce PlayStation 4 oyuncularına sunuluyor. Xbox One ve PC oyuncuları yeni moda gelecek hafta erişebilecekler.

Geçtiğimiz hafta Alcatraz haritasını da deneyimlemeye başlayan PlayStation 4 oyuncuları yeni modu de ilk deneyimleyen platform oluyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.