Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Call of Duty: Black Ops 4’e Nuketown Haritası Geliyor!

Call of Duty: Black Ops 4'e yeni bir harita gelecek.

Bu yılın en çok konuşulan oyunlarından birisi olan Call of Duty: Black Ops 4, 12 Ekim’de konsol ve bilgisayar oyuncularına sunulmuştu.

Call of Duty Black Ops 4’e Nuketown Haritası Geliyor 2

Call of Duty serisinin en iyi ve en gerçekçi grafik açılarına sahip olan oyunu olarak karşımıza çıkan Black Ops 4, dünyanın dört bir yanından oyuncuları ortak bir çatı altına birleştirerek aksiyon dolu anlara tanıklık ettiriyor. Şuan tüm dünyada milyonlarca oyuncu tarafından ilgiyle oynanan yapım, yeni bir harita müjdesi verdi. PC Gamer’ın yapmış olduğu haberle öğrendiğimiz harita yenilenmiş bir halde karşımıza çıkacak. Oyuna gelecek olan Nuketown adlı harita atmosferi ve tasarımı ile oyuncuların beğenisini kazanacak.

Oyuncular Nuketown’un yeni bir versiyonu ile belirgin Rus estetiğine sahip ve karlı bir harita ile karşılaşacaklar. Küçük ve sıkı bir harita olan Nuketown önce PlayStation 4 platformuna gelecek. Hatırlayacağınız üzere Activision ve Sony aralarında bir anlaşma imzalamış ve bu anlaşma ile bütün içerikleri önce PlayStation 4 platformuna geleceği kararlaştırılmıştı.

Haritanın ne zaman yayınlanacağı şuan için belli değil. Muhtemelen haftaya çıkış tarihi duyurulacak.

Official Call of Duty®: Black Ops 4 — Nuketown Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.