Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Call of Duty: Black Ops 4’e Nuketown Haritası Geldi!

Call of Duty: Black Ops 4 yeni haritasını oyunculara sundu.

Geçtiğimiz hafta Call of Duty: Black Ops 4 için duyurulan yeni harita dün oyuna gelen güncelleme ile oyuncuların beğenisine sunuldu.

Call of Duty Black Ops 4’e Nuketown Haritası Geldi 2

PlayStation 4 ve Xbox One platformu için yayınlanan yeni yama ile geçtiğimiz hafta oyun için duyurulan Nuketown haritası oyuncuların karşısına çıktı. Atmosferi ve tasarımı ile oyun içerisine yeni bir hava katan Nuketown kış temasına sahip olacak. Milyonlarca oyuncunun beğenisine sunulan yeni harita biraz küçük olsa da oyuncular rekabete fazlasıyla doyacaklar. Oyuncular Nuketown’da 6v6 ölüm maçlarına katılabilecek ve aksiyon dolu anlar yaşayabilecekler.

Güncelleme 70’den fazla soruna çözüm getirdi. Buna ek olarak oyunun çeşitli yerlerinde çok sayda kararlı iyileştirmeler yapıldı. Oyunun çoklu oyunculu tarafında da çeşitli iyileştirmeler yapıldı. Oynatma listelerine Nuketown haritası da eklendi. Oyunda çeşitli silah dengelemeleri de yapıldı. Zombi modunda sık sık çökmeye sebep olan çok sayıda hata çözüme kavuşturuldu.

Güncelleme PS4 ve X1 için dün yayınlanırken, bilgisayar platformu oyuncularına bugün sunuldu. PC platformunda da çoklu mod üzerinde bazı silahların hasar oranı ve hız oranları konusunda değişiklikler yapıldı.  Çökmelere ve bağlantı sorunlarına neden olan birçok hata da gelen güncelleme ile ortadan kaldırıldı.

Dileyen oyuncular buradan tüm yama notlarına ulaşabilirler.

Official Call of Duty®: Black Ops 4 — Nuketown Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.