Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Call of Duty: Black Ops 4’den Gizemli Bir Fragman Geldi!

Call of Duty: Black Ops 4'ün yeni operasyonu duyuruldu.

2018’in Eylül ayında lansmana çıkan ve günümüzde en çok oynanan battle royale oyunlarından birisi olan Call of Duty: Black Ops 4 gizemli bir fragman ile oyuncuları meraklandırdı. Yeni fragman oyunun resmi Twitter adresi üzerinden paylaşıldı.

Call of Duty Black Ops 4’den Gizemli Bir Fragman Geldi 1 1

Bugün Altchar’ın yapmış olduğu habere göre Call of Duty: Black Ops 4 gizemli bir fragman almış. Oyuna gelecek olan 4’ncü sezon ile ilişkilendirilen fragman, 30 Nisan’da oyuna Strike From The Shadows adında yeni bir operasyon ekleyecekmiş. Gerilim yüklü olarak 40 saniyelik bir süreye sahip olan yeni fragmanda  gizemli bir karakter de kameralara yansıyor.

Altchar’ın yapmış olduğu habere göre Treyarch, Strike From The Shadows operasyonu ile oyunculara yeni bir karakter de sunacakmış. Daha doğrusu yeni bir uzman sunacakmış. Bunlara ek olarak yeni sezon ile oyunculara yeni içeriklerin de sunulacağı tahmin ediliyormuş. Fragman içerisinde kameralara yansıyan kılıçlı bir karakter de muamma konusu olarak görülüyor. Yüzü görünmeyen bu karakter ne gibi özelliklere sahip olarak karşımıza çıkacak bilinmezken 30 Nisan beklenmeye başlandı.

Yeni fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.