Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Call of Duty: Black Ops 4’de Üç Farklı Zombi Haritası Olacak!

Call of Duty: Black Ops 4, 12 Ekim'de çıkacak.

12 Ekim’de konsol ve bilgisayar platformunda karşımıza çıkacak olan Call of Duty: Black Ops 4, beraberin çeşitli haritaları da karşımıza çıkaracak.

Call of Duty Black Ops 4’de Üç Farklı Zombi Haritası Olacak 1

Birinci şahıs nişancı oyunu olarak karşımıza çıkacak olan yapım, üç farklı zombi haritasına sahip olacak. Oyun içerisinde yer alacak olan bu üç farklı harita da birbirinden farklı görevler de bizleri bekliyor olacak. Oyuncular bu görevleri sırasıyla başarmaya çalışacak ve sürükleyici bir atmosfer ile karşı karşıya kalacaklar. Call of Duty: Black Ops 4 oyunculara yeni bir zombi hikayesi de getirecek. 100’den fazla seçeneğe sahip olarak karşımıza çıkacak olan yapım, özelleştirilebilir olarak oyunculara içeriklerde sunacak.

Oyun içerisinde üç farklı zombi haritası bulunacak. Bu haritaların oldukça sağlam özelliklere ve detaylara sahip olduğunu belirtmekte fayda var. Buna ek olarak oyunda Callings olarak adlandırılan sınırlı zaman zorlukları da bulunacak. Oyuncuların performansına göre oyun içerisindeki seviye dengelenebilecek. Oyun içerisinde tekli oynamak isteyen oyuncular için botlarda bulunacaktır.

Call of Duty: Black Ops 4, 12 Ekim’de PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu için çıkış yapacak.

Official Call of Duty®: Black Ops 4 Zombies - IX

Official Call of Duty®: Black Ops 4 Zombies – Voyage of Despair

Official Call of Duty ®: Black Ops 4 Zombies — Blood of the Dead Teaser Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.