Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Call of Duty: Black Ops 4, Battle Royale Modunda 80 Kişiyi Ağırlayacak!

Call of Duty: Black Ops 4'ün battle royale modu 80 kişi ile oynanabilecek.

Call of Duty serisinin sonuncusu olarak tüm dünya tarafından merakla beklenen Black Ops 4, 12 Ekim’de PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu için çıkış yapacak.

Call of Duty Black Ops 4 Battle Royale Modunda 80 Kişiyi Ağırlayacak 2

Activision tarafından yayınlanacak olan Black Ops 4 günümüzün en çok oynanan oyun modlarından birisi olan battle royale moduna sahip olacak. Oyunculara gerçekçi ve bir o kadar da tehlikeli bir savaş dünyası sunacak olan oyun bu yıl beklenen oyunlar arasında gösteriliyor. Serinin en iy grafik seçeneklerine sahip olacak olan yapım da aksiyon ve gerilim en üst seviyede oyuncuların karşısına çıkacak.

Battle royale modu ile 80 farklı ve gerçk oyuncuyu ortak bir haritada buluşturacak olan Black Ops 4, geniş haritası ile de oyuncuların beklentisini karşılamaya çalışacak. 80 kişilik oynanışın oyun deneyimi için oldukça iyi olduğunu belirten Treyarch Başkanı Dan Bunting, oyuncular için ideal formatı ayarladıklarını söyledi.

Benzersiz silah modelleri ve geniş haritalar ile 12 Ekim’de karşımıza çıkacak olan yapım da zengin içerikler bizlere yeni savaş taktikleri de getirecek.

Black Ops 4, 12 Ekim’de PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu için yayınlanacak.

Official Call of Duty®: Black Ops 4 – PC Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.