Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Call of Duty: Black Ops 4, Ağustos Ayında Betaya Çıkacak!

Call of Duty: Black Ops 4, PlayStation 4 ve Xbox One'da betaya çıkacak.

Duyurulduğu günden bu yana oyun dünyası tarafından en çok konuşulan oyunlardan birisi olan Call of Duty: Black Ops 4, Ağustos ayı içerisinde beta olarak karşımıza çıkacak.

Call of Duty Black Ops 4 Ağustos Ayında Betaya Çıkacak 2

Üç farklı zombi haritası ile karşımıza çıkacak olan Call of Duty: Black Ops 4, Black Ops serinisin en geniş içeriklerine sahip olacak. Oyunculara aksiyonu ve gerilimi en üst seviyede sunacak olan yapımda birbirinden farklı silah modellerini kullanacak ve zombilere kan kusturacağız. 12 Ekim’de PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu için çıkış yapacak olan yapım, Ağustos ayı içerisinde oyun severlere özel bir beta sunacak.

Yayınlanacak olan beta PlayStation 4 ve Xbox One platformuna özgü olacak. Oyunun bilgisayar versiyonu için herhangi bir beta duyurulmazken, bu haber bilgisayar oyuncularını da üzdü. Ağustos ayı içerisinde karşımıza çıkacak olan beta sürüm ile bizleri sınırlı bir içerik karşılayacak. Sınırlı içerikte oyuncular doyurucu seviyede aksiyon sahnelerine sahip olacak ve oyuncuları gerilim dolu bir atmosferde karşılayacak. Betanın net yayınlanma tarihi konusunda herhangi bir bilgi bulunmuyor. PlayStation 4 ve Xbox One platformu için yayınlanacak olan özel beta sürüm, Ağustos ayında oynanabilir olacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.