Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Call of Duty: Black Ops 4, Activision’ın En Büyük Lansmanı Oldu!

Call of Duty: Black Ops 4 yüksek satış rakamlarına imza attı.

12 Ekim’de konsol ve bilgisayar platformu oyuncularına sunulan Call of Duty: Black Ops 4 oldukça başarılı bir çıkış yaptı.

Call of Duty Black Ops 4 Activision’ın En Büyük Lansmanı Oldu 2

Activision tarafından yapılan açıklamaya göre tarihin en iyi lansmanı CoD: Black Ops 4 ile gerçekleştirilmiş. Kutulu satışlarında düşük bir seviyede olan başarılı yapım tüm platformlarda elektronik satışları ile zirveye yerleşti. Activision tarihinde en iyi lansman olarak gösterilen oyun PC, PlayStation 4 ve Xbox One’da yaptığı satışlar ile adından söz ettiriyor. Özellikle PlayStation mağazasında bir günlük satışları ile dünya çapında bir rekora imza atan yapım bekleneni verdi.

Geçtiğimiz hafta inceleme puanları ile de yüzleri güldüren hayatta kalma oyunu adından söz ettiriyor. 12 Ekim’e kadar çeşitli detaylar ile gündemden düşmeyen yapım yayınlanmasından kısa bir süre sonra yüksek inceleme puanları ile gündeme geldi. Ardından da satış rakamları ile adından söz ettiren Call of Duty: Black Ops 4 oyunculara sunduğu gerçekçi atmosfer ve geniş içerik ile serinin en iyi oyunu olduğunu gözler önüne seriyor.

Oyunun kutulu satışları düşük olsa da elektronik ortamda yapılan satışlar hızla yükselmeye devam ediyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.