Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Call of Duty: Advanced Warfare Ascendance Çıktı!

Beklenen DLC paketi Call of Duty: Advanced Warfare Ascendance sonunda yayınlandı!

Call of Duty: Advanced Warfare Ascendance Playstation ve PC platformunda yayınlandı!

Ascendance, Call of Duty®: Advanced Warfare’e adım atan 2. DLC paketi olması ile birlikte, Ps4,Ps3 ve Pc platformlarında yayınlandı!

Yeni DLC paketi ile birlikte yeni silahlar, silah kişiselleştirme, yeni yetenekler ve daha fazlası Call of Duty: Advanced Warfare dünyasına adım attı. Anlayacağınız Ascendance ile birlikte Call of Duty dünyası, daha önce hiç görmediğiniz kadar farklı bir yer olacak.

Call of Duty: Advanced Warfare Ascendance ile gelecekler:

Perplex: Yeni harita ile birlikte yeni bir bina ile karşılaşacaksınız ve orta boyutlu bir haritada kendinize yeni bir rota çizerek , alanda daha aktif olabilmek için kendinize özel noktalar belirleyebileceksiniz.

Site 244: Bir ABD askerinin bir savaş uçağının kaza sonucu Rushmore eteklerine doğru düşmesi ile birlikte kafalar fena halde karışır. Siz ise bu ilginç kazanın sonuçlarında neler olup bittiğini anlamaya çalışırsınız. Bakalım bu yeni haritada gerçekten neler olup bittiğini çözebilecek misiniz?

Climate: Bu haritada ise sağınızda solunuzda çeşitli su kanallarıyla karşılaşabilirsiniz, aman dikkat edin de düşmeyin! Orta ölçekli bir harita olan Climate bakalım size istediklerinizi verebilecek mi?

Chop Shop: Bu simetrik haritada olabildiğince hızlı ilerlemeli ve stratejilerini en çabuk şekilde belirlemelisiniz.

Buna ek olarak Call of Duty: Advanced Warfare Ascendance;  Call of Duty: Advanced Warfare Season Pass’i de içerecek. 4 DLC paketinin de bu yıl içerisinden yayınlanması bekleniyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.