Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Call of Duty 2022, Kolombiyalı Uyuşturucu Kartelleri Hakkında Olacak

Yeni bir rapora göre Infinity Ward, gelecek yıl Project Cortez kod adlı yeni bir oyunla Modern Warfare serisine geri dönecek. İşte yeni Call of Duty oyunu hakkındaki detaylar.

İkinci Dünya Savaşı temalı Call of Duty Vanguard ve yeni Warzone Pacific haritası için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Peki, sırada ne var? CoD ve Battlefield serisine dair verdiği bilgilerle tanınan Tom Henderson, Call of Duty 2022 hakkında çarpıcı iddialarda bulundu.

Oyunun Project Cortez kod adıyla geliştirildiğini ve 2019 yapımı Modern Warfare’ın devamı olacağını bildiren Henderson, projenin arkasında Infinity Ward‘un olduğunu söyledi. VGC’nin kendi kaynakları da Henderson’ın raporunu destekliyor.

Call of Duty 2022, ‘Project Cortez’ Kod Adı ile Geliştiriliyor

Call of Duty 2022

Rapora göre Call of Duty 2022’nin hikaye modu, Kolombiyalı uyuşturucu kartellerine karşı savaşa giden ABD askerlerini konu alacak. Project Cortez kod adı, 1994 Harrison Ford filmi Açık Tehlike’nin kötü adamı Felix Cortez‘e bir gönderme olabilir.

Infinity Ward, 2019’da piyasaya sürülen Modern Warfare reboot’u ile muazzam bir başarıya imza atmıştı. Oyun sadece ticari başarı elde etmekle kalmadı, aynı zamanda bir sonraki Modern Warfare oyununun hikayesi için mükemmel bir zemin hazırladı.

Yeni Call of Duty Oyunu, 2019 Yapımı Modern Warfare’ın Devamı Olacak

Call of Duty 2022 ne zaman çıkacak

Henderson, duyurulmamış Call of Duty oyunları hakkında verdiği doğru bilgilerle tanınıyor, ancak Activision tarafından Call of Duty 2022 hakkında herhangi bir resmi açıklama gelmedi. Dolayısıyla bu aşamada yukarıdaki iddiaların hiçbiri doğrulanmış değil.

Yeni Call of Duty oyununa ek olarak Activision, şu anda yeni bir Call of Duty mobil oyunu geliştiriyor. Ayrıca Call of Duty Vanguard ve yeni Warzone Pacific haritasının bu yıl içinde yayınlanması planlanıyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.