Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Call Of Duty 2020, Treyarch Ve Raven Software Tarafından Resmen Onaylandı

Treyarch ve Raven Software resmi olarak Call of Duty 2020'nin üzerinde çalışıldığını açıkladı. Call of Duty 2020 ne zaman çıkacak ?

Bu yılki Call of Duty oyunu hakkında birçok söylenti duyduk, ancak şimdi Treyarch ve Raven Software Call of Duty 2020’nin üzerinde çalışıldığını resmen onaylamış bulunuyor.

Call Of Duty 2020 Treyarch Ve Raven Software Tarafından Resmen Onaylandı

Oyunun geliştiricilerinden biri olan Treyarch resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada resmi olarak Call of Duty 2020 oyunu üzerinde çalışıldığını onayladı. Hayranlar geliştirme ekibinde Raven Software’ın da bulunmasından oldukça memnunlar. Bu iki şirket Modern Warfare 3’ten bu yana ilk kez birlikte çalışacaklar.

Activision Blizzard’ın başkanı olan Rob Kostich yaptığı açıklamada “Treyarch ve Raven Software bir sonraki oyunun üzerinde çalışıyorlar. Açık konuşmak gerekirse biz de tam olarak ne üzerinde çalıştıklarını merakla bekliyoruz. Oyun şu anda inanılmaz görünüyor ve oyunu oynayacak olanların hem Campaign modunda hem de çok oyunculu mod’da oldukça eğleneceklerini düşünüyorum” dedi.

Treyarch en son Call of Duty: Black Ops 4 üzerinde çalışmıştı, Black Ops 4’ün çıkışının üzerinden 2 yıl geçti ve Treyarch yeniden yeni bir Call of Duty oyunu ile hayranların karşısına çıkıyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.