Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Call of Cthulhu’nun E3 Fragmanı Yayınlandı!

Call of Cthulhu'nun E3 fragmanı paylaşıldı.

Cyanide tarafından geliştirilen Call of Cthulhu, bu yıl içerisinde PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu için Focus Home Interactive tarafından yayınlanacak.

Call of Cthulhu’nun E3 Fragmanı Yayınlandı 2

Birinci şahıs kamera açılarına sahip olarak karşımıza çıkacak olan Call of Cthulhu, bizleri karanlıklarla dolu bir dünyaya götürecek ve hayatta kalmamızı isteyecek. Gerilim dolu altyapı sesleri ile gizemli bir dünyaya gireceğimiz oyunda, karşımıza çıkan ipuçlarını birleştirecek ve bizden istenilen görevleri yerine getireceğiz. Korku dolu dakikalar yaşayacağımız oyunda, bizleri kaliteli grafiklerin yanı sıra olduça geniş bir içerik bekliyor.

2018 yılı içerisinde çıkış yapması beklenen Call of Cthulhu’da esrarengiz mekanlara girecek ve çeşitli tehlikelerle karşılaşacağız. Gizli ayin yerleri, gizli tüneller ve harabe evlere gireceğimiz oyunda, sinsi güçlerle mücadele edeceğiz. Oyunun ne zaman çıkış yapacağı konusunda ne yazık ki herhangi bir bilgi yer almıyor. E3 2018’de yeni bir fragman yayınlayan geliştirici ekip, oyun severlerin üzerinde derin bir merak uyandırsada net çıkış tarihini duyurmadığı için bazı kesimlerinde canını sıktı.

Call of Cthulhu’nun E3 fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

[E3 2018] Call of Cthulhu – E3 Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.