Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Call of Cthulhu Demo Oynanış Videosu!

Call of Cthulhu demo sürümün oynanış videosu yayınlandı.

Bizleri 1924’lü yıllara götürecek olan Call of Cthulhu 30 Ekim’de PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu için çıkış yapacak.

Call of Cthulhu Demo Oynanış Videosu 2

Cyanide imzası ile geliştirilen Call of Cthulhu macera, korku ve RYO oyunu olarak tanımlanıyor. Atmosferik bir yapıya sahip olan Call of Cthulhu Steam’de 158.00 TL fiyat etiketine sahip. Tek oyunculu olarak oynanacak olan RYO oyunu geçtiğimiz günlerde demo sürümü ile gündeme geldi. Çeşitli inceleme platformları tarafından mercek altına alınan oyun, 8 Eylül’de 1 saatlik demo oynanış videosu ile dikkatleri üzerine çekti.

Punish adlı YouTube kanalı  geçtiğimiz günlerde oyunun demosuna ait bir oynanış videosu yayınladı. Birinci şahıs kamera açılarına sahip olan oyun karanlık ve ürkütücü atmosferi ile bizleri gerilim yüklü bir dünyaya götürecek. Çeşitli sinematik sahnelerin ve diyalogların yer aldığı demo oynanış videosunda fantastik özelliklere sahip olan çok sayıda yaratık ve hayvanda bulunuyor.

Genellikle karanlık bir atmosfere sahip olan Call of Cthulhu oyunalisveris.com farkıyla yüzde 31 indirim ile 109.49 TL olarak satılıyor.

Ayrıca oyun 30 Ekim’e kadar Steam’de yüzde 10 indirimle 142.20 TL olarak satılıyor.

Oyunun demo oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Call of Cthulhu - NEW Gameplay Demo (2018) H.P. Lovecraft

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.