Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Cadence of Hyrule, Octavo’s Ode Adında Ücretsiz Bir DLC Aldı!

Cadence of Hyrule ücretsiz bir DLC paketi aldı.

Nintendo Switch platformuna özel olarak 13 Haziran 2019’da lansmana çıkan Cadence of Hyrule indie oyunu olarak duyurulmuştu. Zelda hikâyesinin devamını oyunculara sunan yapım yeni ve ücretsiz bir genişleme paketi aldığını duyurdu.

Cadence of Hyrule Octavo’s Ode Adında Ücretsiz Bir DLC Aldı 2

Nintendo eShop üzerinde 24.99 dolar gibi bir fiyat etiketine sahip olan Cadence of Hyrule oyunculara ücretsiz bir de demo sunuyor. Oyuncular oyunu satın almadan önce demosunu oynayarak fikir sahibi olabiliyor ve oyunu beğenirlerse 24.99 dolar karşılığında satın alabilirler. 2 oyuncuya kadar koop olarak da oynanan yapım Switch oyuncuları tarafından büyük bir ilgiyle karşılanmıştı. Hem kutulu hem de dijital olarak yüksek satışlar gerçekleştiren yapım şimdi de hikâyesini genişletiyor.

Oyun içerisine yeni bir hikâye getirmek isteyen Brace Yourself Games oyunculara ücretsiz bir DLC paketi sundu. Genişleme paketinin adı Octavo’s Ode olarak duyurulurken ücretsiz olması da oyuncuların yüzünü güldürecek gibi görünüyor.

Nintento İngiltere’nin Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşım da genişleme paketinin ücretsiz olacağı duyuruldu. Genişleme paketi ile oyun içerisine yeni bir hikâye gelirken aynı zamanda yeni zorluklar da ekleniyor olacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.