Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Büyük FIFA 19 Güncellemesi Yayınlandı

FIFA 19'daki şut problemi düzeltildi.

EA Sports bugün FIFA 19 için önemli bir güncelleme yapıldı ve özellikle de oyunun şut atma sisteminde kilit değişiklikler yapıldı. Bu yedinci güncelleme bugün PC için çıkarken, yakın bir tarihte PlayStation 4 ile Xbox One konsollarına da gelecek.

buyuk fifa 19 guncellemesi yayinlandi 1

Yeni FIFA 19 güncellemesiyle birlikte zamanlamalı ve plase şutlar için nerf yapıldı, yani zorlaştırıldı. FIFA 19 ilk çıkışını Eylül 2018’de yapmıştı ve o tarihten beri plase şutların aşırı güçlü – kolay olduğu söyleniyordu. Sonunda buna da düzenleme getirildi.

Hem zamanlamalı, hem de plase şutlar FIFA 19’da popülerdi. Bunlar özellikle de online oyunlarda, FIFA Ultimate Team’de sıklıkla kullanılıyordu çünkü nihayetinde top bir şekilde kaleye giriyordu.

Zamanlamalı şutlar bu sene FIFA’ya yeni eklenmişti ve yeni bir mini oyun halinde yer alıyordu. Başlangıçta kullanımı zor gelse de, ustalaştıktan sonra gol yollarında etkiyi epey artıran bir özellikti. Problem şu ki, zamanlı şutları ister tam vaktinde, ister geç kullanın, her şekilde fazla güçlüydüler.

Kısacası, FIFA 19 bu güncellemeyle daha gerçekçi bir hal aldı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.