Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Burnout Revenge Artık Xbox One’da Oynanabiliyor!

Burnout Revenge artık Xbox One'da oynanabilir.

İlk kez 2015 yılında karşımıza çıkan ve yarış severlerin aklına kazınan Burnout Revenge, yeni bir eklenti sayesinde artık Xbox One’da oynanabilir durumda.

Burnout Revenge Artık Xbox One’da Oynanabiliyor 2

Yayınlandığı yıl PlayStaiton 2, Xbox 360 ve Xbox’ta oynanabilen yapım, almış olduğu yeni bir eklenti ile Xbox One platformu oyuncularının karşısına çıktı. Bir deneme damgasını vuran Burnout Revenge, oyunculara en gerçekçi ve en eğlenceli yarış ortamını sunarak oldukça yüksek satış rakamlarına ulaşmıştı. Günümüzde Burnout Remastered ismi ile yeniden karşımıza çıkacak olan yapım, ilk serisinden çeşitli izler de taşıyacak.

Oldukça geniş bir araba garajına sahip olan Burnout Revenge, oyunculara birbirinden farklı pistlerle yarışma ve tam anlamıyla adrenaline doyma imkanı sunuyor. Xbox One’da da oldukça sağlam bir performans sunacak olan oyun, araç parçalanma sahneleri ile ilgi toplamıştı. Gerçekçiliği ile dikkatleri üzerine çeken yapım, yeni eklenti sayesinde Xbox One oyuncuları tarafından da deneyimlenebilecek. Dileyen oyuncular yeni eklenti ile Burnout Revenge’i Xbox One’da sorunsuz bir şekilde oynayabilir ve yarışlara katılabilirler.

Oyunun tanıtım fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Here's some Burnout Revenge: Xbox One X Backwards Compatibility Gameplay

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.