Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Bulletstorm: Duke Of Switch Edition Yayınlandı!

Bulletstorm'un Switch sürümü yayınlandı.

Gearbox Publishing’in başarılı oyun serisi olan Bulletstorm sürpriz bir şekilde Nintendo Switch platformu oyuncularına sunuldu. İlk sürümünü 2011 yılında yayınlayan yapım, Bulletstorm: Duke Of Switch Edition adında Switch platformu oyuncularına sunuldu.

Bulletstorm Duke Of Switch Edition Yayınlandı 1

30 Ağustos itibari ile Switch’te lansmana çıkan Bulletstorm günümüzde PlayStation 4, Xbox One ve PC platformunda oynanmaya devam ediyor. Bulletstorm: Duke Of Switch Edition adında Nintendo Switch oyuncularına sunulan yapım, bünyesinde Full Clip Edition içeriklerine de yer veriyor. Tek oyunculu bir oynanışa sahip olan yapım farklı karakter modelleri ile oyunculara çeşitli aksiyon sahneleri de sunacak.

Birinci şahıs kamera açıları eşliğinde fantastik savaşlara ev sahipliği yapan oyun Nintendo eShop üzerinde 29.99 dolar fiyat etiketine sahip. 9.4 GB gibi bir dosya boyutuna sahip olan oyunda fps sahneleri eşliğinde Switch oyuncuları adeta aksiyona doyacaklar.

Bilgisayar ve konsol platformundaki tüm içerikler eşliğinde Switch’e gelen yapım orjinal yapısı ile oyunculara yepyeni bir fps deneyimi sunmayı hedefliyor. Oyun içerisinde aksiyon kahramanı olan Duke Nukem’i kontrol edecek ve bizden istenilen görevleri başarmaya çalışacağız.

Bulletstorm: Duke of Switch Edition - Official Launch Trailer | PAX West 2019

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.