Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Bugün Yeni Bir Red Dead Redemption 2 Videosu Gelecek!

Bugün Red Dead Redemption 2'ye yeni bir video gelecek.

Ekim ayının sonuna doğru PlayStation 4 ve Xbox One platformu oyuncularına sunulacak. Oyunun boyutu 105 GB olarak duyuruldu.

Bugün Yeni Bir Red Dead Redemption 2 Videosu Gelecek 2

Dosya boyutu ile oyunculara ne kadar geniş bir içerik sunacağını gözler önüne seren Red Dead Redemption 2 ekibi bugün yeni bir video yayınlayacaklar. Rockstar Games imzası ile geliştirilen yapım gerçekçi açık dünyası ve aksiyon dolu yapısı ile bizlere rekabet dolu bir atmosfer sunacak. Geniş bir hayran kitlesi tarafından merakla beklenen oyun bugün yeni bir videoyu oyun severlerle paylaşacak.

Bu sabah Rockstar Games’in Twitter adresinden yapılan duyuruya göre oyuna dair yeni bir videonun geleceği belirtildi. Gün içerisinde oyuncularla paylaşılacak olan video da oyun içerisine dair yine bir çok detayı öğrenebileceğiz. Daha önce yayınlanan videoların devamı niteliğinde olacak olan yeni video oyuncular tarafından da dört gözle bekleniyor.

PS4 Pro’da 105 GB bir dosya boyutuna sahip olacak olan yapım bugün içerisinde yeni bir oynanış videosunu tüm dünyadaki oyuncular ile paylaşacak.

Red Dead Redemption 2, 26 Ekim’de konsollar için raflardaki yerini alacak.

Aşağıdan yapılan açıklamaya ulaşabilirsiniz.

Düzenleme 16:44

Yeni oynanış videosu yayınlandı!

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.