Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Bugün Çıkış Yapacak Wayfinder Son Dakikada Ertelendi

Oynaması ücretsiz MMOFPS oyunu Wayfinder'ın bugün piyasaya çıkması gerekiyordu ancak son dakikada geliştiriciler oyunun erken erişim çıkışını birkaç gün erteledi.

Ruined King: A League of Legends Story’nin yaratıcılarından gelen Wayfinder, altı ay kalması beklenen erken erişim kapsamında bugün Steam, PlayStation 5 ve PlayStation 4 konsollarına çıkacaktı. Ne yazık ki, son dakikada oyunun PC‘deki çıkışı 15 Ağustos‘tan 17 Ağustos’a ertelendi. Sony platformlarında, oyun “mümkün olduğunca 17 Ağustos’a yakın” olarak yayınlanacak.

Oyunun resmi web sitesinde ve Steam’de yayınlanan duyuruda okuduğumuz gibi, Airship Syndicate ve Digital Extremes ekipleri sorunsuz bir erken erişim lansmanı sağlamak için henüz tüm sorunları gideremediklerini açıkladı. Bu nedenle, oyunun çıkış tarihi iki gün ertelenmek zorunda kaldı. Böyle bir kararın son dakika verilmesi ilginç olsa da, sorunsuz bir oyun deneyimi için iki güne değer diyebililiriz.

Wayfinder İki Gün Geç Çıkış Yapacak

Wayfinder

Bir bakıma, hayranlar bunun geliştiriciler için kolay bir karar olmadığını anlıyor. Ne de olsa, birçok insan için önemli olan oyunla ilgili ilk deneyimdir ve erken erişimdeki ciddi aksaklıklar, Wayfinder ile daha fazla etkileşimi kalıcı olarak engelleyebilir. Bu, bırakın MMO mekanikleri içeren bir oyunu (tek oyunculu deneyime izin verse bile) herhangi bir oyun için felaket olabiliyor.

Yine de bazı internet kullanıcıları, özellikle de Steam Erken Erişim ve Sony konsollarında oyunu lansman gününde oynamak için planlar yapan hayranlar, hayal kırıklıklarını gizlemiyorlar. Geliştiricinin en azından onları Wayfinder’ın erteleme olasılığı hakkında önceden bilgilendirmiş olabileceğine dikkat çekiyorlar. Hayranlar, geliştiricilerin PlayStation 4 ve 5 için daha kesin bir çıkış tarihi sağlamamasına da sitem ediyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.