Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Bu Haftanın En Çok Satan Steam Oyunları Açıklandı

Geçen hafta PC'de ilk kez çıkış yapan Days Gone büyük bir başarıya dönüştü. Oyun, Steam en çok satanlar listesinde birinci sırada yer aldı.

Her Pazartesi olduğu gibi, Valve haftalık gelire göre en büyük Steam en çok satanlar listesini yayınladı. Satış liderinin, popüler PlayStation 4 oyununun bir PC portu olan Days Gone‘un PC sürümü olduğu ortaya çıktı.

Oyun sadece peynir ekmek gibi satmakla kalmadı, aynı zamanda çok olumlu inceleme notları ile de karşılaştı. 4200’den fazla kullanıcı incelemesinin yüzde 91’i olumlu, bu sayede oyun “çok olumlu” notu ile sınıflandırıldı. Geçen hafta sonunun en sıcak anında 27.450 kişi aynı anda Steam’de Days Gone oynadı. İki yıl önce konsollarda çıkış yapan bir oyun için bu etkileyici bir sonuç.

cok satanlar bu hafta

Mass Effect: Legendary Edition ve Resident Evil Village çok iyi satmaya devam ediyor ve sırasıyla ikinci ve dördüncü sırada yer alıyor. Ayrıca cazip indirimler Cyberpunk 2077, The Witcher 3: Wild Hunt ve Red Dead Redemption 2’nin ilk ona geri dönmesini sağladı.

Ayrıca, Biomutant’ın mükemmel ön sipariş rakamlarına dikkat çekmeye değer. Önceki sıralamada bu oyun dokuzuncu sırada yer alırken, geçen hafta üçüncü sıraya yükseldi. Bu çıkmamış bir oyun için oldukça güzel bir başarı. Hatırlayabileceğiniz gibi, oyun yarın çıkacak.

Steam Bu Haftanın En Çok Satanlar Listesi

  1. Days Gone
  2. Mass Effect: Legendary Edition
  3. Biomutant – Ön Sipariş
  4. Resident Evil Village
  5. Subnautica: Below Zero
  6. Red Dead Redemption 2
  7. Valve Index VR Kit
  8. The Witcher 3: Wild Hunt
  9. It Takes Two
  10. Cyberpunk 2077

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.