Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Brendan Greene: Eğer Kırmızı Bölgede Ölüyorsanız, Çok İyi Bir Oyuncu Değilsiniz!

Brendan Greene kırmızı bölgede ölen oyuncuların iyi bir oyuncu olmadıklarını belirtiyor.

Battle Royale modunun yaratıcısı olan Brendan Greene PUBG’nin kırmızı bölgesi hakkında çarpıcı detaylar verdi.

Brendan Greene Eğer Kırmızı Bölgede Ölüyorsanız Çok İyi Bir Oyuncu Değilsiniz 2

Günümüzde 40 milyon fazla oyuncunun yer aldığı PlayerUnknown’s Battlegrounds, bütün platformlarda oldukça başarılı işlere imza atıyor. Oyun içerisinde bulunan kırmızı alan ile ilgili Eurogamer ile bir röportaj yapan Brendan Greene, oyun içerisindeki kırmızı alanda ölen oyuncuların yeterince iyi olmadıklarını belirtti. Oyunda yer alan kırmızı alandan bahsedeyim önce. Bilindiği üzere oyuncular haritaya indikten kısa bir süre sonra, mavi alan ortaya çıkıyor ve harita daralmaya başlıyor. Buda yetmezmiş gibi haritanın rastgele bir noktasında kırmızı bir bölge oluşuyor. Bu bölgede de oyuncuların üzerine bomba yağıyor. Tabii bu bölgede evlerin içerisinde yer alıyorsanız, üzerine bomba düşmüyor ve ölmüyorsunuz.

Konuyla ilgili Eurogamer Brendan Greene kırmızı bölge hakkında ne düşündüğünü sordu. Brendan Greene, “eğer kırmızı bölgede ölüyorsanız, üzgünüm ama çok iyi bir oyuncu değilsiniz” açıklamasında bulundu. Röportajın devamında Greene, “oyuncuların kırmızı bölgeye karşı bir nefreti varsa, bu alanı oyundan çıkarabiliriz” diyor.

Kırmızı alan bazı durumlarda can sıkıcı bir hal alsa da şuan için oyun içerisinde kusursuz bir görev yapıyor diyebiliriz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.